GARDENA CombiSystem 3219-20 Sapa de gradina

GARDENA CombiSystem 3219-20 Sapa de gradina

de la 90,99 RON 4 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  
 

GARDENA Combisystem-sapă 9 cm, 3 dinți

99,19 RON
+ 14,99 RON costul livrarii
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
fera.ro
 

Gardena combisystem garden hoe, mechanical (3219) (03219-20)

Livrare oriunde in tara-Transport gratuit peste 500 lei!

90,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
vexio.ro
 

Gardena Sapaliga dreapta Gardena Combisistem, 3 Dinti, 9 cm (03219-20)

107,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
evomag.ro

Alte oferte pentru produsul

 

Gardena 3219-20 Sapa de grădină Combisystem (GA3219-20)

96,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 90,99 RON

Descrierea produsului
Caracteristici:

cu o lățime de lucru de 9 cm, sapa de grădină combisystem gardena combisystem este ideală pentru îngrijirea delicată a grădinii în rândurile și straturile dens plantate. fie că este vorba de plivit, erbicidat, aerisit, plivit sau îndreptat - totul este posibil cu ajutorul dinților drepți și zimțați de pe o parte sau a celor trei dinți de pe cealaltă parte. datorită formei îmbunătățite a dintelui mare, acesta pătrunde mai ușor în sol. sapa de grădină poate fi montată pe orice mâner combisystem gardena; gardena recomandă un mâner de 130 sau 150 cm, în funcție de înălțimea corpului. conexiune fără slăbire. unealta combisystem poate fi atașată pur și simplu la mâner și înșurubată în siguranță. tehnologia fiabilă asigură o muncă sigură și fără alunecări. uneltele combisystem gardena pot fi atașate la orice mâner combisystem gardena. alegeți între un mâner din lemn sau aluminiu sau un mâner de tip "back-friendly". placa mare, zimțată, pătrunde ușor în sol pentru o muncă prietenoasă cu plantele rezistent la coroziune. freza pentru morcovi combisystem gardena combisystem este fabricată din oțel inoxidabil acoperit cu plastic termorezistent cu o placă de prindere din oțel inoxidabil pentru o protecție optimă împotriva coroziunii.



Denumiri similare la Sapa de gradina GARDENA CombiSystem 3219-20: CombiSystem 3219 20, CombiSystem321920, CombiSystem3219-20


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.